Una quarantena de pilots participen en la Trial de Nens de Corbera

La tretze vegades campiona del món, Laia Sanz, no va voler perdre’s la competició que es va celebrar en el seu municipi natal.

Corbera de Llobregat va acollir la vint-i-dosena edició del Trial de Nens-Memorial Paco Andreu, organitzada pel Moto Club Corbera. La competició va aplegar un total de 42 pilots que van disputar la cinquena prova de la temporada de la Copa Catalana. Cal destacar la presència de la tretze vegadas campiona del món de trial, Laia Sanz. La prova va oferir una magnífica organització amb quatre zones disposades al llarg de l’esplanada principal, i dues més situades a la zona boscosa.

Màximo Càmara (Taronja-Iniciació) es va proclamar campió resolent les quatre voltes a les sis zones sense cometre ni un únic error. Nil Hernández i Nil Bonachela van ser segon i tercer respectivament.

En la categoria (Groc-Aleví) s’ha imposat Oriol Garcia. Pel que fa a la categoria Aleví+8 la victòria va ser per Arnau Maura, mentre que el podi l’han completat els pilots Gerard Vilà i Àngel Llopis. Lluc Miquel va vèncer a Vermell Promo, mentre que Ramon Godino, Nil Riera i Alex Mediñà han completat el podi de la categoria Blau Base. En l’apartat fèmines cal destacar el bon trial realitzat per Adela Godino, Ivette Suros, Andrea Saéz, Clara Casas i Laia Pi.


Redacció / Foto: FCM


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix