Més de 200 atletes es van donar cita a la XIV Cursa Vila del Papiol

Carlos Sáez i Alba Ribera es van imposar en la distància dels 10 quilòmetres.

Aquest diumenge 1 de maig es va celebrar la catorzena edició de la Cursa Vila del Papiol amb la presència de més de 200 atletes de diferents edats i organitzada per l’Esport Base del Papiol i l’Ajuntament.

A la categoria dels 10 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Carlos Sáez (Fraikin), amb un temps de 42’11’’. En segon i tercer lloc van acabar Cristian Chaguaceda (42’52’’) i Ricard Pérez (UC Sant Cugat, 43’50’’). A la categoria femenina, la vencedora fou Alba Ribera (Govegan, 56’46’’). Sandra Caraballo (Equip CEM El Papiol, 57’08’’) va se segon i Eva Roca (At. Sant Vicenç, 1h02’13’’), tercera.

Els campions de la distància dels 5 quilòmetres van ser Rubén Jiménez (20’53’’, Maimakansu) i Mar Rierola (Canicrossers6:30, 31’32’’). Mentrestant, a la Cursa de Cadets els guanyadors foren Jan Gálvez (22’44’’) i Helena Margarit (Club Triatló Castellbisbal, 39’57’’).

Redacció / Foto: Arxiu