El Trial de Nens d’Esplugues va acollir un total de 50 pilots

La prova motociclista va ser puntuable per al Campionat Provincial de Barcelona 2016.

Esplugues de Llobregat va ser escenari el passat cap de setmana de la quarta prova de la Copa Catalana de Trial de Nens. La jornada de trial va comptar amb la participació de 50 pilots i un gran nombre d’aficionats que han aprofitat el bon dia per acostar-se fins al Pont d’Esplugues, on habitualment es disputa la cursa, per veure in-situ les filigranes sobre la moto dels més petits.

Els resultats

Pel que fa als resultats del dia, Màximo Camara es va fer amb la victòria en la categoria Taronja Iniciació, on ha sumat un total de 15 peus. Nil Bonachela, segon, ha quedat a només 5 peus del guanyador. El podi de la categoria dels més petits l’ha completat Nil Hernández.

Nico Rodríguez, pilot del MC Cent Peus, va vèncer amb certa solvència la categoria Groc Aleví. D’altra banda, Marc Piquer (Aleví+8) segueix imparable. Amb la victòria d’aquest cap de setmana a Esplugues completa un extraordinari 4/4, guanyant el 100% de curses que ha disputat aquesta temporada.

Nil Riera, Blau Base, va tornar a vèncer, com ha fet en totes les curses d’aquest any, i referma la seva primera posició de la categoria. Mentrestant, Lluc Miquel, de categoria Promo, va demostrar novament el seu gran potencial amb una espectacular victòria a Esplugues. El pilot del MC Montbui només coneix la victòria aquesta temporada.

En l’apartat de fèmines cal destacar el gran paper de les pilots Andrea Sáez, Adela Godino, Laia Pi i Ivette Suros. De moment lideren aquesta categoria la basca Andrea i la catalana Adela.

La jornada de trial a Esplugues de Llobregat va comptar amb la presència del President de la FCM, Josep Abad, així com la del seu vicepresident, Josep Maria Mañé.