El waterpolo molinenc jugarà a la Divisió d’Honor l'any vinent

El primer equip masculí del CN Molins de Rei va assolir l’ascens a la màxima categoria després de proclamar-se campió de Primera Divisió.

L’esport molinenc està d’enhorabona. Per primera vegada en 45 anys del CN Molins de Rei, el seu equip masculí va assolir l’ascens a la Divisió d’Honor nacional. La victòria davant de La Latina per 11 a 4 va ser suficient, a falta d’una jornada per finalitzar la competició, perquè els nois de Sergi Pedrerol i Xavi Pajuelo poguessin obtenir el passaport a la màxima categoria espanyola d’aquest esport.

La temporada del conjunt del Baix Llobregat ha estat pràcticament perfecta. A casa s’han mostrat insuperables (resta només un partit davant del C. Askartza Leioa), guanyant tots els seus partits i a domicili només han perdut quatre. Un cop finalitzada serà moment de planificar la propera campanya, la primera de la història del club a la Divisió d’Honor.

Redacció / Foto: CN Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix