L’Handbol Sant Vicenç es classifica pel Campionat d’Espanya juvenil

Va finalitzar en primer lloc en la Fase Sector que es va celebrar aquest cap de setmana a la localitat baixllobregatina.

L’Handbol Sant Vicenç va aconseguir, aquest cap de setmana, la classificació per a la Fase Final del Campionat d’Espanya Juvenil. Les baixllobregatins van obtenir el passaport amb molt patiment tot i ser les amfitriones. La competició es va celebrar en el Poliesportiu Sant Josep de la localitat vicentina.

El conjunt vicentí no va començar gairebé la Fase Sector (grup B), ja que va empatar divendres davant de l’Ermuko Errotabarri del País Basc a 31 gols. En el segon partit no va tenir cap problema per desfer-se del Knet Calasancio de La Rioja (55-16), i en el decisiu tercer partit es va imposar al Malkaitz Eskubaloia de Navarra per 32 a 24 assolint la classificació per a la Fase Final.

IMG 0477 CC3B2pia

A Sagunto

L’Handbol Sant Vicenç serà un dels vuit millors equips espanyols que jugui la Fase Final del Campionat d’Espanya d’Handbol en categoria juvenil del 4 al 8 de maig a la localitat valenciana de Sagunto. Les vicentines estaran enquadrades en la fase prèvia amb el BM Movedre, l’amfitrió de la competició, el Pozuelo de Calatrava de Castella-La Manxa i AD Carballal de Galícia. L’altre grup el formen el Felmar La Roca de Catalunya, Elx Pikolinos de València, San Sebastián de los Reyes de Madrid i BM Puertosol de Màlaga.

Redacció / Foto: Handbol Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix