Més de 1.500 persones participen en la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues

Imprimeix

Jamal Ouacha i Sara Benedí es van imposar en la distància dels cinc quilòmetres.

Festa gran de l’atletisme a Esplugues de Llobregat amb la celebració de la Cursa Solidària, que enguany van arribar a la seva sisena edició. Una prova que va aplegar més de 1.500 atletes que es van distribuir en els tres recorreguts que va haver-hi. Cal destacar que tots els beneficis es destinaran a l'Hospital Amic de Sant Joan de Déu i serviran per millorar l'estança dels nens i nenes hospitalitzats. D’altra banda, la Colla Castellera d'Esplugues, els Cargolins, van participar en la jornada atlètica. A més, va comptar amb la presència de la Gelocatila, actriu de Pallapupes que va assistir al lliurament de premis.

A la distància dels 5 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser el marroquí Jamal Ouacha, amb un temps de 16’10’’. Carles Montllor (Castillejo & Cáceres RC, 16’24’’) i Enric Monasterio (Ashi Team, 16’51’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Sara Benedí (21’40’’), seguida de Linda Arnott (CM Sígueme, 22’03’’) i Alícia López (22’16’’).

Els guanyadors a la distància de 1.200 metres van ser Rubén Peralta (Institut Corbera, 3’33’’) i Irene Rubio (3’47’’). Mentrestant, primers en els 850 metres van ser Óscar González (Cornellà Atlètic, 2’26’’) i Enya Lechuga (Club Pentantlón Catalana, 2’31’’).

Redacció / Foto: Aj. Esplugues