Uns 1.500 atletes participaran en la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues

Imprimeix

Tots els beneficis es destinaran a l’Hospital Amic de Sant Joan de Sant Joan de Déu i serviran per millorar l’estança dels nens i nenes malalts.

Aquest diumenge 24 d'abril se celebra la sisena edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital de Sant Joan de Déu, que enguany arriba a la seva sisena edició. Si el 2015 hi van participar 1.360 atletes a l'edició del 2016 s'hi han inscrit 1.500 persones (1.075 Cursa Solidària, 209 Mini Cursa i 216 Promoció). La prova es dividirà en tres curses (amb circuits diferents): Cursa Mini (850 metres), Cursa Promoció (1.200 m) i la cursa d'adults o Cursa Solidària, de 5 quilòmetres. Tots els beneficis es destinen a l'Hospital Amic de Sant Joan de Déu i serviran per millorar l'estança dels nens i nenes hospitalitzats. D’altra banda, cal destacar l'actuació de la Colla Castellera d'Esplugues, els Cargolins. Com a l'anterior edició, la Cursa Solidària comptarà amb la presència de la Gelocatila, actriu de Pallapupes que assistirà al lliurament de premis.

Novetat

A més, els Corresolidaris, que corren amb l'objectiu de donar a conèixer malalties minoritàries, faran de llebres per als participants que vulguin fer en 20, 25, 30 o 35 minuts.

Redacció / Foto: Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues