La II Trail de les Ermites d’Olesa aplega uns 650 participants

Pol Rodríguez i Marta Nogueira es van imposar en la distància de 26 quilòmetres.

Al voltant dels 650 corredors van participar en la segona edició de la Trail de les Ermites d’Olesa de Montserrat. La competició va tenir dos recorreguts diferenciats: un d’uns dotze quilòmetres i l’altre de vint-i-sis.

Pol Rodríguez, del Trio Margaritas, va ser el guanyador en la prova de 26 km en categoria masculina amb un temps de 2h15’46’’. Albert Viñau (2h28’06’’) i Carlos Luis Perelló (2h30’26’’, Saladinho Team) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora va ser Marta Nogueira (2h14’59’’), del Reis de la Noguera. Gemma Cadafalch (3h16’09’’) va arribar segona, i Montserrat Parera (3h22’24’’), tercera.

D’altra banda, a la cursa dels 12 quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser Bernat Colomer (54’12’’), seguit de Ricard Verdaguer (55’37’’, Los Tigres) i Albert Solsona (55’49’’). En la femenina, la primera classificada fou Ester Guerrero (1h03’39’’, Bajando Voy). Lourdes Asensio (1h08’45’’) i Alicia Rodrigo (1h09’38’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament.

Aturada cardíaca

D’altra banda, La Bústia informa que un participant, de 32 anys, es va desplomar una vegada completat el recorregut de 12 quilòmetres. El corredor va patir una aturada cardíaca i el van poder estabilitzar abans d'evacuar-lo en helicòpter medicalitzat a l'hospital de Bellvitge. Els fets han passat sobre les 10.55h quan el corredor va arribar al final i va perdre el coneixement. Quan es va comprovar que no tenia pulsacions, de seguida el van atendre amb un massatge cardíac i, posteriorment, amb un desfibril·lador, mentre avisaven als serveis mèdics (va tenir dues aturades).