Laia Sanz acaba en sisè lloc en l’Abu Dhabi Desert Challenge

La corberenca, que participava per primer cop a la prova, va ser la primera dona de la classificació i la millor pilot espanyola.

Laia Sanz no ha pogut tenir un millor debut l’Abu Dhabi Desert Challenge, que forma part del Campionat del Món de Rallys Cross Country. La pilot de KH-7 i el KTM Factory Rally van aconseguir un gran resultat després d’entrar en el top 10 de la classificació final de la prova. La de Corbera de Llobregat va finalitzar en sisena posició. “Estic molt contenta tant per al lloc que he ocupat al final, així com per l’experiència acumulada i pel ritme que he dut al llarg de la competició”, va explicar.

Amb la participació a l’Abu Dhabi Desert Challenge, Sanz ja ha començat a preparar la propera edició de Eal·li Dakar 2017. La prova s’ha dividit en cinc etapes i un total de 2.079 quilòmetres, dels quals 1.329 van ser cronometrats.