Històric ascens del CHL Jujol a la categoria Elit masculina

L’equip d’hoquei en línia santjoanenc va aconseguir pujar de categoria gràcies a la seva segona posició final a la Lliga Or.

El CHL Jujol tindrà la propera temporada els seus dos primers equips -masculí i femení- a l’elit nacional de l’hoquei en línia. I es que el conjunt de Giuseppe Tovano va acabar la Lliga Or en segona posició de la classificació que permet als baixllobregatins pujar a la màxima categoria d’aquesta modalitat esportiva.

Els santjoanencs van assolir el passaport matemàtic per a la categoria Elit a Palma de Mallorca on van aconseguir les victòries necessàries en una competició formada per cinc seus diferents i un total de catorze partits. És el segon ascens consecutiu que assoleixen els Jokers. “Per a nosaltres és una fita història tenir els dos equips a la categoria més important”, explica Elisenda Ena, presidenta de l’entitat. Segons la mandatària, el CHL Jujol podrà assumir econòmicament aquest ascens, ja que “la meitat dels viatges els pagarà el club i la resta ho faran els jugadors perquè només hi haurà dos desplaçaments importants, un a les balears i l’altre a les canàries”.

Permanència

D’altra banda, l’equip femení, també dirigit per Giuseppe Tavano, va aconseguir mantenir-se a l’elit nacional. A més, les santjoanenques van finalitzar en tercera posició de la classificació final a la Copa de la Reina que es va celebrar al pavelló de la Luz de Tres Cantos (Madrid).

Play-off de la Lliga Catalana

Aquest dissabte i diumenge 9 i 10 d’abril se celebrarà en el Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí el Play-off de la Lliga Catalana en les categories infantil i júnior. Cal destacar la participació dels dos equips santjoanencs. Les semifinals seran dissabte amb els següents enfrontaments: En infantils, ASME Sabadell-Jujol Young Jokers (11 h) i Rubí Cent Patins A-Uroloki AE Sant Andreu (16 h), i en júnior, Jujol Young Jokers-Rubí Cent Patins i Uroloki AE Sant Andreu-Barcelona Tsunamis. Mentrestant, diumenge se celebrarà les finals (12 h infantil i 13.30 h júnior) i el partit per al tercer i quart lloc.

Redacció / Foto: CHL Jujol