Històric ascens del CHL Jujol a la categoria Elit masculina

L’equip d’hoquei en línia santjoanenc va aconseguir pujar de categoria gràcies a la seva segona posició final a la Lliga Or.

El CHL Jujol tindrà la propera temporada els seus dos primers equips -masculí i femení- a l’elit nacional de l’hoquei en línia. I es que el conjunt de Giuseppe Tovano va acabar la Lliga Or en segona posició de la classificació que permet als baixllobregatins pujar a la màxima categoria d’aquesta modalitat esportiva.

Els santjoanencs van assolir el passaport matemàtic per a la categoria Elit a Palma de Mallorca on van aconseguir les victòries necessàries en una competició formada per cinc seus diferents i un total de catorze partits. És el segon ascens consecutiu que assoleixen els Jokers. “Per a nosaltres és una fita història tenir els dos equips a la categoria més important”, explica Elisenda Ena, presidenta de l’entitat. Segons la mandatària, el CHL Jujol podrà assumir econòmicament aquest ascens, ja que “la meitat dels viatges els pagarà el club i la resta ho faran els jugadors perquè només hi haurà dos desplaçaments importants, un a les balears i l’altre a les canàries”.

Permanència

D’altra banda, l’equip femení, també dirigit per Giuseppe Tavano, va aconseguir mantenir-se a l’elit nacional. A més, les santjoanenques van finalitzar en tercera posició de la classificació final a la Copa de la Reina que es va celebrar al pavelló de la Luz de Tres Cantos (Madrid).

Play-off de la Lliga Catalana

Aquest dissabte i diumenge 9 i 10 d’abril se celebrarà en el Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí el Play-off de la Lliga Catalana en les categories infantil i júnior. Cal destacar la participació dels dos equips santjoanencs. Les semifinals seran dissabte amb els següents enfrontaments: En infantils, ASME Sabadell-Jujol Young Jokers (11 h) i Rubí Cent Patins A-Uroloki AE Sant Andreu (16 h), i en júnior, Jujol Young Jokers-Rubí Cent Patins i Uroloki AE Sant Andreu-Barcelona Tsunamis. Mentrestant, diumenge se celebrarà les finals (12 h infantil i 13.30 h júnior) i el partit per al tercer i quart lloc.

Redacció / Foto: CHL Jujol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix