Sant Joan Despí acollirà demà la sortida de la Volta a Catalunya

Es farà a les 12.50 hores des de la plaça de l'Àrea de Serveis a la Persona (avinguda Barcelona, 41).

La Volta Ciclista a Catalunya, que arriba a la seva 96a edició, torna a Sant Joan Despí després de molts anys amb una sortida d'etapa. Serà demà dissabte 26 de març. Aquest any la Volta presenta un cartell de luxe, amb la presència de Chris Froome, Alberto Contador i Fabi Aru, els vigents campions de les tres grans rondes, Tour de França, Giro d'Itàlia i Volta a Espanya. També estarà el vigent campió de la Volta, Richie Porte, i el català més destacat del moment, 'Purito' Rodríguez. 

Sant Joan Despí ha estat escenari de dues arribades d'etapa (1981 i 1988) i dues sortides (1997 i 2003). En aquesta ocasió serà escenari de la sortida de la sisena i penúltima etapa, la més llarga (197,2 km) que conclourà a Vilanova i la Geltrú.

La concentració i control de signatures es farà a la plaça davant l'Àrea de Serveis a la Persona. Posteriorment es donarà la sortida neutralitzada (12.50 hores) i els ciclistes continuaran per l'avinguda de Barcelona, Bon Viatge, Jacint Verdaguer, Major, Riera d'en Nofre i Rambla Jujol per enfilar la BV-2001 -on es donarà la sortida oficial- en direcció Cornellà i Sant Boi.

Amb la participació d'un total de 24 equips professionals, els aficionats al ciclisme tindran una bona ocasió de veure de prop figures del màxim nivell com ara el català Joaquím 'Purito' Rodríguez, l'anglès Chris Froome, el colombià Nairo Quintana, l'italià Fabi Aru, el madrileny Alberto Contador, l'australià Richie Porte o el francès Romain Bardet. L'organització d'aquesta sortida d'etapa forma part dels actes que s'organitzan aquest any per commemorar el 50è aniversari del Club Ciclista Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Volta Ciclista a Catalunya

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix