Sant Joan Despí va acollir la festa inaugural del 75è aniversari de l’FCH

L’acte va aplegar en el Poliesportiu del Mig unes 500 persones del món de l’handbol català. 

 

El Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí va acollir la festa inaugural del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’Handbol. Gairebé  500 persones van omplir la instal·lació esportiva que va viure un caliu autèntic de l’handbol català i de la seva història, format per més d’un centenar de clubs i una infinitat de fites i esdeveniments que van ser guardonades durant l’acte. 

L’acte també va comptar amb la presència de l’Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el president de la UFEC, Gerard Esteva, entre d’altres,  així  com personalitats de primera plana del món de l’handbol com Juan de Francisco Blázquez, President de la Real Federación Española de Balonmano; l’entrenador del primer equip de l’FC Barcelona, Xavier Pascual i exjugadors i tècnics de primer nivell. 

Reconeixements

El  moment culminant de la nit va ser, primer, el lliurament de les Insígnies d’Or i Brillants de l’FCH a Josep Nonell, expresident del CJH Mataró, a Miquel Roca, Vicepresident de la IHF i als antics membres del Comitè de Competició de la FCH, Eugenio Hernández, Joan Bernat, Emilio León i Juanjo Herrera. I després, l’homenatge que la federació, en nom de tot l’handbol català, va retre al sr. Gonzalo, forjador de l’handbol català i personatge fonamental per entendre la història de la Federació Catalana d’Handbol. 

Redacció / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
95

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix