×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza dues proves atlètiques

Imprimeix

Se celebraran aquest diumenge i són el IV Canicròs i la Mitjà Marató, activitats que es desenvoluparan dins el Parc Natural de Garraf, entre els municipis de Gavà i Begues.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) de Gavà organitza, aquest diumenge vinent, el IV Canicròs i la Mitja Marató de Muntanya de l'Eramprunyà.

El Canicròs, que aquest any puntua en el sisè premi FEEC Canicròs i l'AEM Canicros Challenge (disciplina esportiva que consisteix en córrer lligat a un gos). El gos utilitza un arnés de tir i ajuda al corredor estirant d'ell mitjançant una línia de tir amortidor que els uneix. El circuit compta amb un circuit de 7,2 km i 266 metres de desnivell acumulat aproximadament, es desenvolupa per pistes i corriols de la zona forestal de Gavà i pretén donar a conèixer un paratge proper a la ciutat que sovint és del tot desconegut.

La sortida es realitza des de l'Ajuntament de Gavà. Passant pel peu del Calamot, travessarà el pla de Queralt. Retorna a la ciutat travessant la Vall de la Sentiu i una última pujada per la serra de Queralt. Seguint els suggeriments dels corredors de l'any passat hem modificat el circuit per fer-la encara més interessant. És obligatòria la vacunació per tetravalent, ràbia i tos de les gosseres, així com el mosquetó de seguretat.

D’altra banda, la Mitja Marató, que comptarà amb 23 quilòmetres de distància i un desnivell de 1.200 metres, es desenvolupa dins el Parc Natural de Garraf, entre els municipis de Gavà i Begues. El recorregut permet gaudir d'unes vistes espectaculars de tot el Delta del Llobregat i part del Massís del Garraf. Enguany repeteixen el recorregut júnior per als corredors d'entre 18 i 21 anys. Es tracta d'una variant del recorregut de 16.65 km amb un desnivell de +818 metres.

Redacció / Foto: feec.cat