Tret de sortida de la celebració del 75è Aniversari de l’FCH

Imprimeix

Les instal·lacions del Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí acolliran el 4 de març l’acte de la Festa Inaugural de la commemoració de la Federació Catalana d’Handbol.

El proper 4 de març de 2016, a les 20.45 hores, tindrà lloc, a les instal·lacions del Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí la Festa Inaugural del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’Handbol (FCH). L’acte que donarà el tret de sortida a tot un any de celebracions, ple de diverses activitats, i que consistirà en una trobada de tota la gent de l’handbol, on s’aprofitarà per guardonar a tots els clubs en actiu, així com a les figures més destacades d’aquest esport durant aquests 75 anys d’història. La festa consistirà, en primer lloc, de breus parlaments, tot seguit el lliurament de premis, d’una manera força àgil, i per últim hi ha previst un cocktail–sopar.

D’altra banda, a mitjans de febrer tindrà lloc la presentació oficial del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’handbol i, serà allà on, es donaran a conèixer tot el calendari d’actes previstos per tot aquest any.

Redacció / Foto: FCH