Tret de sortida de la celebració del 75è Aniversari de l’FCH

Les instal·lacions del Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí acolliran el 4 de març l’acte de la Festa Inaugural de la commemoració de la Federació Catalana d’Handbol.

El proper 4 de març de 2016, a les 20.45 hores, tindrà lloc, a les instal·lacions del Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí la Festa Inaugural del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’Handbol (FCH). L’acte que donarà el tret de sortida a tot un any de celebracions, ple de diverses activitats, i que consistirà en una trobada de tota la gent de l’handbol, on s’aprofitarà per guardonar a tots els clubs en actiu, així com a les figures més destacades d’aquest esport durant aquests 75 anys d’història. La festa consistirà, en primer lloc, de breus parlaments, tot seguit el lliurament de premis, d’una manera força àgil, i per últim hi ha previst un cocktail–sopar.

D’altra banda, a mitjans de febrer tindrà lloc la presentació oficial del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’handbol i, serà allà on, es donaran a conèixer tot el calendari d’actes previstos per tot aquest any.

Redacció / Foto: FCH

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix