Espectacular prova al circuit de Sant Andreu de la Barca

Arrenca la temporada de BMX a Sant Andreu de la Barca

La prova inaugural de la Lliga Catalana de l’especialitat ciclista va aplegar prop de 130 corredors.

El circuit municipal de BMX de Sant Andreu de la Barca va ser escenari de la primera prova de l’any de BMX a Catalunya i la cursa inaugural de la Lliga Catalana. La competició, organitzada pel Moto Club SAB, va acollir prop de 130 corredors que es van distribuir en diferents categories. Cal destacar que l’entitat local va guanyar en sis de les dotze proves celebrades.

Els resultats en les diferents categories van ser els següents: Fèmines A (Laia Quina -MC Sant Andreu-), Fèmines B (Mar Campos -MC Sant Andreu-), Nois 5-6 (Asier Moya-Terrassa-), Nois 7-8 (Hugo Yebra -Terrassa-), Nois 9-10 (Adrián Mesa -MC Sant Andreu-), Nois 11-12 (Ian Morillo -Terrassa-), Nois 13-14 (Miquel Hernández -MC Sant Andreu-), Nois 15 i més (Adría Prieto -MC Sant Andreu-), Crusier (Jordi Hernández -MC Sant Andreu), Olímpic women (Griselda Artigas -BMX Terrassa-) i Olímpic men (Ian Hiniestrosa -XL BMX-). A més, per primer cop es va celebrar la modalitat de Supertrack amb la victòria d’Ian Hiniestrosa (XL MBX).

Redacció / Foto: MC Sant Andreu de la Barca