Sant Joan Despí acollirà la 96a Volta Ciclista a Catalunya

Imprimeix

El president de "La Volta", Rubén Peris, i l'alcalde Antoni Poveda van signar el conveni per tal que la ciutat sigui la sortida de la sisena etapa el 26 de març.

Sant Joan Despí serà escenari, el proper 26 de març, de la sortida de la sisena etapa de la 96a Volta Ciclista a Catalunya 2016. L'alcalde, Antoni Poveda, i el president de la Volta a Catalunya, Rubén Peris, van ratificar ahir l’acord amb la signatura d'un conveni de col·laboració. La ciutat tornarà a acollir aquesta destacada competició,  la tercera prova ciclista en ruta més antiga del circuit de carreres professionals. Cal recordar que el municipi baixllobregatí ja ha estat escenari de dues arribades (anys 1981 i 1988) i de dues sortides (anys 1997 i 2003) d'aquesta cursa ciclista per etapes.

Un cartell de luxe

En aquesta edició de ‘La Volta’ està prevista la participació dels principals equips ciclistes de l'actualitat, ja que és una de les proves que forma part de la UCI World Tour, màxim nivell de competició. Està confirmada la presència de figures del màxim nivell com ara l'anglès Chis Froome, el colombià Nairo Quintana, el madrileny Alberto Contador o el català Joaquim "Purito" Rodríguez. Sant Joan Despí ja ha estat escenari de dues arribades (anys 1981 i 1988) i de dues sortides (anys 1997 i 2003) d'aquesta cursa ciclista per etapes.

Cinquanta anys del CC Sant Joan Despí

Aquesta sortida d'etapa fomarà part dels diferents actes que es realitzaran a Sant Joan Despí per celebrar el 50è aniversari del Club Ciclista Sant Joan Despí. La sortida tindrà lloc a l'avinguda de Barcelona, davant de l'Àrea de Serveis a la Persona, des d'on es farà un recorregut neutralitzat per diferents carrers del Barri Centre fins a emprendre el camí direcció a Cornellà i Sant Boi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí