Un miler de persones participen en la quarta edició Cinc Cims

Els guanyadors de l’edició d’enguany han estat Andreu Simon (CA Sant Vcenç dels Horts) i Eli Gordon (CH Atletisme Cerdanyola).

Aquest diumenge es va celebrar la quarta edició de la Cursa Cinc Cims amb la participació al voltant de les 1.000 persones. A la categoria masculina, el guanyador va ser Andreu Simon, del CA Sant Vicenç dels Horts, amb un temps d’1h55’29’’. Albert Pujol (1h56’05’’) i Pau Capell (1h59’57’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Eli Gordón (CH Altetisme Cerdanyola), amb un registre de 2h22’’37’’. Laura Sanzberro (Fasttriatlon Club, 2h32’20’’) va ser segona i Eva Mesado (Running Vigia, 2h39’40’’) va finalitzar en tercer lloc.

A Corbera de Llobregat

Cinc Cims és una cursa de muntanya que es desenvolupa principalment en el terme municipal de Corbera de Llobregat. El recorregut enllaça els Cinc cims que envolten a la localitat, amb una distància total 26 km i un desnivell positiu de 1.250 metres. Els cims que s'assoleixen són La Creu de l'Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d'Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).

Redacció / Foto: Cinc Cims

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix