Sant Joan Despí torna a acollir el millor tennis nacional

Imprimeix

El Campionat d’Espanya Mapfre de Tennis Absolut se celebra des d’avui i fins al pròxim 20 de desembre.

El Tennis Sant Joan Despí acull, de nou, el Campionat d'Espanya Mapfre de Tennis Absolut en categoria masculina i femenina, tant en modalitat individual com en dobles. La competició comença avui amb la fase prèvia i finalitzarà el pròxim 20 de deembre.

Serà una bona oportunitat per veure en acció a algunes de les figures actuals del tennis espanyol com ara Tommy Robredo, Albert Montañés o Adrián Menéndez en categoria masculina o Lourdes Domínguez, Tita Torró o Sara Sorribes en femenina. Però també serà l'ocasió de veure les evolucions de tennistes emergents, cridats a ser les noves figures del futur, com són els actuals campions d'Espanya júnior: Jaume Munar, Álvaro López, Aliona Bolsover i Eva Guerrero.

Clínic de minitennis

Paral·lelament s'ha organitzat un clínic, una sessió de minitennis al carrer amb la col·laboració d'alguns dels participants en el Campionat d'Espanya. Serà el dijous 17, a partir de les 17.30 hores, a l'esplanada exterior del poliesportiu Salvador Gimeno. A més, tècnics de l'escola del Tennis Sant Joan donaran a conèixer que aquella serà la Setmana del Tennis a Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Arxiu