Jordi Ambròs i Francisca Núñez, campions de Catalunya de Bowling

Imprimeix

La competició, que es va celebrar a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, va aplegar vint-i-quatre esportistes de set clubs catalans.

Les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Hort van acollir del 26 al 29 de novembre la segona edició del Campionat de Catalunya en la categoria sènior. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va aplegar vint-i-quatre esportistes de categoria sènior de set clubs catalans.

Jordi Ambròs, del club Barcelona, es va proclamar nou campió amb un total de 1991 pals, seguit de Manel Ciero, també del Club Barcelona amb 1932 pals. El tercer lloc va ser pel veterà José Martínez, del Nàstic de Tarragona, amb 1898 pals. En la categoria femenina, les tres medalles van ser per les jugadores del Club Barcelona, Francisca Núñez (1810 pals), seguida per Glòria (1791) i Àngels Sala (1725) pals.

Francisca Núñez i Jordi Ambròs, representaran a la Federació Catalana en el pròxim campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Copenhaguen (Dinamarca) del 25 de juny a l’1 de juliol de 2016.

Redacció / Foto: FCBB