La Portals 2016 homenatjarà l’exciclista professional Marino Lejarreta

L’edició d’aquest any canviarà de format i, per tant, la prova atlètica se celebarà a l’octubre coincidint amb la Caminada Popular de Collbató.

La Portals 2016 presenta importants novetats per l’edició d’enguany. El Club Esportiu La Taca canvia de format. Així, el dia 9 d’abril se celebrarà al matí la Pedalada Solidària i a la tarda s’organitzarà una xerrada-taula rodona (al tancament de la present edició encara estava per decidir el tema). Mentrestant, el dia 10 d’abril es farà La Portals BTT, que enguany arriba a la seva setena edició. La marxa ciclista ha esdevingut una de les rutes clàssiques en mountain bike per la seva bellesa i la singularitat del paisatge a tocar del massís de Montserrat. Cal recordar que els 1.500 participants recorreran els portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar i Esparreguera. El recorregut serà d’uns 59 quilòmetres.

En aquesta edició de La Portals es retrà homenatge a Marino Lejarreta. L’exprofessional basc, que ha vestit la samarreta del Novostil-Helios, Teka, Alfa Lum, Alpilatte Olmo, Seat Orbea, Caja Rual i Once, va aconseguir com al seu èxit més important guanyar la Volta a Espanya l’any 1982, però també ha estat guanyador d’una etapa del Tour de França (1990) i dues etapes del Giro d’Itàlia. La presentació de l’edició d’enguany es farà el pròxim 10 de febrer a Can Casas (El Bruc).

D’altra banda, La Portals A Peu, organitzada per l’entitat 4000peus Associació Excursionista de Collbató, canvia de data i finalment no coincidirà amb la de bicicleta. Així finalment està previst que es faci l’octubre coincidint amb la Caminada Popular que s’organitza cada any al municipi. Serà la quarta edició i tindrà un recorregut -no confirmat encara per l’organització- d’uns 44 quilòmetres amb un desnivell de 1.900 metres.

Redacció / Foto: Diario Vasco

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix