Reconeixement al món de l’esport de Molins de Rei

Imprimeix

L’acte se celebrarà per primera vegada en el teatre de la Joventut Catòlica-La Peni avui divendres.

El teatre de la Joventut Catòlica-La Peni acollirà, per primera vegada, la gala dels Premis de l’Esport de Molins de Rei. L’acte, que començarà a les 20 hores, arriba a la quarta edició i vol ser un reconeixement públic per a les persones i entitats de la vila que més han destacat en les seves respectives disciplines esportives la darrera temporada. En total hi ha 15 persones o entitats nominades i set guardons a assignar per part d’un jurat local especialitzat.

Enguany s’han establert les següents categories:

Premi Esport i Salut

Per a l’entitat esportiva o col·lectiu que hagi organitzat una activitat esportiva durant l’any 2015 oberta a tota la població amb l’objectiu de millorar la salut de les persones.

Premi Esports i Valors

A l’entitat esportiva que promogui iniciatives que contribueixin a difondre els valors de l’esport a infants i joves.

Premi al millor equip masculí

Al que opten el Club Basquetbol Molins de Rei (equip sènior, jugant a Copa); el Club Futbol Sala Molins 99, sènior B (pel seu ascens a Primera Catalana); i el Club Ciclista One to One, (per la seva participació a l’ABSA CAPe).

Premi al millor equip femení

Al que opten el Molins de Rei CF, equip sènior femení (pel seu ascens a Preferent); el Club Basquetbol Molins de Rei 2015, equip sènior femení; Club Futbol Sala Molins 99, equip sènior femení.

Premi al millor esportista masculí

Al que opten Sergi Pino, jugador equip ACB de bàsquet amb l’Andorra; Roger Pascual, atletisme; Marc Maymó, jugador del Club Billar Barcelona, Primera Divisió.

Premi a la millor esportista femenina

Al que opten Mireia Rodríguez, campiona d’Espanya de gimnàstica; Noelia Caballero, campiona d’Espanya sub-15 d’halterofília; Àngels Llorenç, campiona d’Espanya de tir amb arc.

Premi a la trajectòria esportiva

A la persona que porta una llarga trajectòria dedicada a una disciplina esportiva amb resultats destacables

Redacció / Foto: Arxiu