Reconeixement al món de l’esport de Molins de Rei

L’acte se celebrarà per primera vegada en el teatre de la Joventut Catòlica-La Peni avui divendres.

El teatre de la Joventut Catòlica-La Peni acollirà, per primera vegada, la gala dels Premis de l’Esport de Molins de Rei. L’acte, que començarà a les 20 hores, arriba a la quarta edició i vol ser un reconeixement públic per a les persones i entitats de la vila que més han destacat en les seves respectives disciplines esportives la darrera temporada. En total hi ha 15 persones o entitats nominades i set guardons a assignar per part d’un jurat local especialitzat.

Enguany s’han establert les següents categories:

Premi Esport i Salut

Per a l’entitat esportiva o col·lectiu que hagi organitzat una activitat esportiva durant l’any 2015 oberta a tota la població amb l’objectiu de millorar la salut de les persones.

Premi Esports i Valors

A l’entitat esportiva que promogui iniciatives que contribueixin a difondre els valors de l’esport a infants i joves.

Premi al millor equip masculí

Al que opten el Club Basquetbol Molins de Rei (equip sènior, jugant a Copa); el Club Futbol Sala Molins 99, sènior B (pel seu ascens a Primera Catalana); i el Club Ciclista One to One, (per la seva participació a l’ABSA CAPe).

Premi al millor equip femení

Al que opten el Molins de Rei CF, equip sènior femení (pel seu ascens a Preferent); el Club Basquetbol Molins de Rei 2015, equip sènior femení; Club Futbol Sala Molins 99, equip sènior femení.

Premi al millor esportista masculí

Al que opten Sergi Pino, jugador equip ACB de bàsquet amb l’Andorra; Roger Pascual, atletisme; Marc Maymó, jugador del Club Billar Barcelona, Primera Divisió.

Premi a la millor esportista femenina

Al que opten Mireia Rodríguez, campiona d’Espanya de gimnàstica; Noelia Caballero, campiona d’Espanya sub-15 d’halterofília; Àngels Llorenç, campiona d’Espanya de tir amb arc.

Premi a la trajectòria esportiva

A la persona que porta una llarga trajectòria dedicada a una disciplina esportiva amb resultats destacables

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix