La corberenca Laia Sanz continua preparant el Dakar 2016

La pilot de Corbera de Llobregat, del KTM Factory Ral·li Team, va participar en el Ral·li del Marroc i actualment està competint en el Merzauga Ral·li.

Laia Sanz va finalitzar el Ral·li del Marroc 2015 amb una destacada onzena posició en l'última etapa. La pilot de KH-7 ha igualat el seu millor resultat en aquesta prova i confirma així les seves bones sensacions al manillar de la KTM 450 Ral·li amb la qual participarà en la pròxima edició del Dakar. Llàstima que els problemes tècnics soferts primer dia (per la presència d'aigua en el dipòsit de gasolina) i la penalització de 15 hores per no acabar aquesta etapa la desplomessin fins a la cua de la classificació. En cas contrari hauria lluitat per un lloc destacat en la general que ha dominat el britànic Sam Sunderland (KTM). Al final, Laia es va haver de conformar amb un anecdòtic 46è lloc final a la classificació. Així i tot, la pilot del KTM Factory Ral·li Team va aconseguir brillar amb llum pròpia en aquesta prova tan exigent i que ha reunit a un bon nombre de candidats al podi del pròxim Dakar.

"De no ser per la primera etapa, crec que hagués pogut lluitar pel Top 10… però així són les carreres i en el Dakar el que explica és la regularitat. El més positiu és que aquesta setmana he pogut entrenar molt amb la moto de raids i m'he adaptat molt ràpid, malgrat ser la primera vegada que la pilotava en el desert”, reconeixia.

Nova prova

Laia Sanz no tornarà encara a Espanya i romandrà al Marroc una setmana més per participar en el Merzouga Ral·li per segon any consecutiu. Aquesta prova se celebra des d'ahir dimecres fins al 16 d'octubre i constarà de més de 1.000 quilòmetres de carrera que li permetran seguir avançant en la seva preparació. “Cada dia em trobo millor i espero que aquests ral·lis m'ajudin a arribar millor preparada que mai al proper Dakar”, ha explicat.

Redacció / Foto: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix