Uns 150 ciclistes participen en el 28è Ciclocròs de Sant Joan Despí

Imprimeix

L’objectiu del consistori és arribar al 2020 amb una reducció del 2,9% de generació per càpita respecte a la de l’any 2012.

El Parc Ciclista del Llobregat va ser escenari de la 28a edició del Ciclocròs de Sant Joan Despí, organitza per l’entitat local ciclista, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Federació Catalana, i puntuable per a la Copa Catalana de l’especialitat. La competició va aplegar uns 150 participants que es va dividir en diferents categories (aleví-benjamí-cadet-elit-infantil-júnior-màster-30-Màster 40-màster 50-màster 60-màster femina-prebenjamí-principiant-principiant femina i sots 23).

A la categoria elit, el guanyador en la categoria masculina va ser Tomàs Misse, del Guess Bike-Guak. El ciclista va fer un temps de 58’57’’. Isaac Simón (Cycling No Limit-Skoda, 58’57’’) va ser segon i Pablo Egeda (Tomás Belles-Cannondale, 1h0’33’’), tercer, i a més es va proclamar campió de la Màster 30. D’altra banda, Sandra Santanyès (MMR Bikes, Powerade), amb un registre de 41’53’’ va guanyar a la categoria Elit Femenina, seguida de Blanca Vallès (BG-Pansalud Energy, 42’56’’) i Jordina Muntadas (Aiguafreda CC, 44’57’’).

Els guanyadors en la resta de categories van ser: Martí Carreras (Triatló, benjamí), Roc Cubí (CC Starbike, principiants), Alba Fabres (Sala Sport Bike, principiants femení), Gabriel Roger (CC Le Boulou, cadet), Emma Roger (CC Le Boulu, fèmines júnior/cadet), Narcís Lopes (CC Banyoles, sots 23), Arnau Cirera (Action-Moncada, aleví), Juan Pérez (Club Comarques de Lleida, infantil), Jean Baptiste Creuso (Velo Sprint Narbonnais, júnior), Lluís Serra (Xtrembike, màster 40), Emilio Vivian (CC Sant Boi, màster 50), Ramón Medina ( CC Medina, màster 60).

Redacció / Foto: CC Sant Joan Despí