Poveda i Bartomeu tornen a trobar-se per l’ampliació de la Ciutat Esportiva

El president de l’FC Barcelona i l’alcalde de Sant Joan Despí es van reunir en una sessió de treball per coordinar les actuacions previstes al sector afectat per l’ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’ampliació de les instal·lacions esportives de l’FC Barcelona entren en una nova fase. Aquest matí s’ha produït una trobada entre una delegació del Barça, encapçalada per al seu president, Josep Maria Bartomeu, i l’equip tècnic de l’Ajuntament de Sant Joan Despí amb Antonio Poveda al capdavant. En la trobada s’han tractat aspectes relatius al planejament, urbanització, connectivitat, accessos, aparcament i recuperació de les masies situades als terrenys que el club destina a l’ampliació de les seves instal·lacions. També s’ha fet un repàs de la urbanització del nou sector de les Begudes, on s’emmarquen les futures noves instal·lacions blaugranes, també objecte de desenvolupament.

Aquesta trobada s’emmarca en la línia de col·laboració entre el club i l’Ajuntament de Sant Joan Despí, que vol assegurar que les noves instal·lacions estiguin integrades a l’entorn, tot garantint-ne la connectivitat. La reunió forma part del procés de tramitació administrativa previ a l’atorgament de la llicència que permeti iniciar les obres.

Un total de 16,4 hectàrees

La Ciutat Esportiva Joan Gamper passarà a tenir 16,4 hectàrees, després de l’adquisició a l’octubre de 2013, dels terrenys del Tennis El Forn. Un dels punts destacats és la construcció del nou Miniestadi de l’FC Barcelona, un camp amb capacitat per a 6.000 espectadors i que complirà amb els estàndars de la categoria III de la UEFA. L’ampliació contempla també millores a les actuals instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, com diferents edificis de serveis, un nou camp de futbol-7 i espais comercials. També es rehabilitarà la masia de Can Felip, que quedarà integrada a l’ampliada ciudat esportiva blaugrana i es construirà un pas sobre les vies del tren per connectar aquest sector al barri de Torreblanca de Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix