Més d’un centenar de Karts es van donar cita a Sant Just Desvern

Al voltant de les 4.000 persones va presenciar en directe la competició que va arribar a la trenta-novena edició.

Els dies 7 i 8 de novembre es va celebrar a Sant Just Desvern la tradicional Cursa de Karts de Coixinets, que enguany va arribar a la seva trenta-novena edició. Prop de 4.000 persones van assistir a aquest tradicional esdeveniment esportiu que se celebra cada any des de 1976. La competició es va celebrar al voltant dels carrers Creu del Padró i Freixes. Enguany es van inscriure 109 karts.

Els guanyadors per categories van ser els següents: Adrià Sandoval-Jan Busquets (sènior/màster); Carles Bennassar-Carles Orriols (júnior), Alejandro Biescas-Àlex Portas (Veterans); Annia Català-Jaume Fàbregas (Mixta); Catalina Planellas-Lua López (Fèmines); Carlos Borrajo-Manel Borrajo (Cadet); Òscar Escudero-Joan Creus (Infantil) i Unai Sauter-Max Suriol (Aleví).

Competició

La cursa té un format similar al de la Fòrmula 1, amb una sessió d’entrenaments lliures i una altra de cronometrats dissabte, i les curses diumenge. Els karts participants, inscrits per parelles, competeixen amb vehicles de fusta i exempts de motor fabricats de forma artesanal seguint uns criteris tècnics marcats per l'organització. Un circuit urbà, caracteritzat per un fort pendent i diversos revolts, és l’escenari de graelles de sis karts. Un equip de voluntariat, de l'entitat club karts de coixinets s’encarrega d’organitzar la cursa amb el suport de comerços locals i de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Redacció / Foto: Club Karts de Coixinets