El millor ciclocròs català s’aplega al Parc Ciclista del Llobregat

Imprimeix

EL CC Sant Joan Despí organitza aquest diumenge 8 de novembre la vint-i-vuitena edició.

El Parc Ciclista del Llobregat acollirà el pròxim diumenge 8 de novembre el Ciclocròs de Sant Joan Despí, que enguany arriba a la seva vint-i-vuitena edició. La competició, organitzada per al Club Ciclista Sant Joan Despí i puntuable per a la Copa Catalana de l’especialitat, tindrà dues modalitats (Ciclo-Cross i CX i es dividirà en diferents categories (Alevi-Benjamí-Cadet- Elit-Infantil-Júnior-Màster 30-Màster 40-Màster 50-Màster 60-Màster Femina-Prebenjamí-Principiant-PrincipiantFemina i Sots 23). El circuit té un traçat de 2,2 quilòmetres.

Horaris de les diferents proves programades:

• La primera prova s’iniciarà a les 09.30h: Màster 40, 50 i 60 que realitzaran un total de 40 minuts.
• La segona s’iniciarà a les 10.30h: Cadets (M/F), Juniors (M/F) i Fèmines elit, que realitzaran un total de 30 minuts. Les categories cadet (M/F) i Fèmines Juniors i 40 minuts els Juniors masculins i les Fèmines Elit.
• La tercera s’iniciarà a les 11.30h: Prebenjamins (M/F), Benjamins (M/F), Principiants (M/F), Alevins (M/F) i Infantils (M/F). Realitzaran un total de 10 minuts les categories Prebenjamí i Benjamí, 15 minuts els Principiants i Alevins i 20 minuts els Infantils.
• La quarta i última a les 12.15h: Elit, Sub23 i Màster 30/Sèniors masculins, que realitzaran un total de 60 minuts.
• Lliurament de trofeus a les 13.30h.

Redacció / Foto: Sargamanta