El millor ciclocròs català s’aplega al Parc Ciclista del Llobregat

EL CC Sant Joan Despí organitza aquest diumenge 8 de novembre la vint-i-vuitena edició.

El Parc Ciclista del Llobregat acollirà el pròxim diumenge 8 de novembre el Ciclocròs de Sant Joan Despí, que enguany arriba a la seva vint-i-vuitena edició. La competició, organitzada per al Club Ciclista Sant Joan Despí i puntuable per a la Copa Catalana de l’especialitat, tindrà dues modalitats (Ciclo-Cross i CX i es dividirà en diferents categories (Alevi-Benjamí-Cadet- Elit-Infantil-Júnior-Màster 30-Màster 40-Màster 50-Màster 60-Màster Femina-Prebenjamí-Principiant-PrincipiantFemina i Sots 23). El circuit té un traçat de 2,2 quilòmetres.

Horaris de les diferents proves programades:

• La primera prova s’iniciarà a les 09.30h: Màster 40, 50 i 60 que realitzaran un total de 40 minuts.
• La segona s’iniciarà a les 10.30h: Cadets (M/F), Juniors (M/F) i Fèmines elit, que realitzaran un total de 30 minuts. Les categories cadet (M/F) i Fèmines Juniors i 40 minuts els Juniors masculins i les Fèmines Elit.
• La tercera s’iniciarà a les 11.30h: Prebenjamins (M/F), Benjamins (M/F), Principiants (M/F), Alevins (M/F) i Infantils (M/F). Realitzaran un total de 10 minuts les categories Prebenjamí i Benjamí, 15 minuts els Principiants i Alevins i 20 minuts els Infantils.
• La quarta i última a les 12.15h: Elit, Sub23 i Màster 30/Sèniors masculins, que realitzaran un total de 60 minuts.
• Lliurament de trofeus a les 13.30h.

Redacció / Foto: Sargamanta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix