Viladecans va ser capital del voleibol català

L’Open de Viladecans del Beach Volley Tour 2011–Campionat de Catalunya va finalitzar la tarda del passat diumenge amb el triomf final de Geni Da Silva i Lluís Badosa al quadre masculí, i de Marta García i Carla Martínez al quadre femení. Les dues parelles, actuals campiones de Catalunya, van demostrar el bon moment en què es troben al endur-se la victòria a la Platja de Les Filipines de la localitat del Baix Llobregat. En el quadre masculí, el brasiler Da Silva i el gironí Badosa van superar a la final del torneig a Yamil Yanes i Sergi Martín per 21-18 en el seu retorn al Circuit Català 2011després de la seva absència a les dues darreres proves Open, ja que estaven disputant el Campionat d’Espanya a Vigo, on van ser campions, i a Las Palmas, on van quedar subcampions. El tercer lloc va ser per a Sergi Sànchez i Àlex Raksanyi al guanyar Raúl Salguero i Albrecht Glitz per 21-18. D’altra banda, Marta García i Carla Martínez van superar a la final a una de les revelacions en aquesta edició del campionat, la parella formada per Úrsula Majó i Marta Pardo, per 21-11. A la final de consolació, Ester Ribera i Berta Antequera, que venien del quadre de perdedors, van guanyar Virginia Carmona i Rebeca Fernández per 21-13. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Viladecans, Pere Gutiérrez, i el vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, van ser els encarregats de donar els premis als vencedors d’aquesta quarta prova Open del Beach Volley Tour 2011 – Campionat de Catalunya.

Text: Marçal Fontanals/FCV /Foto: FCV