El CD Aigüestoses es proclama campió de Catalunya de Dards 2015

El jugador del club de Sant Andreu de la Barca, Daniel Zapata, va aconseguir el triplet amb el títol individual i el de parelles fent tàndem amb Xavier González Cruz.

El Pavelló Municipal d’Esports de Puig-Reig va acollir el Campionat de Catalunya de Dards, que enguany arribava a la seva vint-i-cinquena edició. El CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca va ser el gran triomfador de la competició en conquerir tres dels quatre títols possibles.

Per clubs, els santandreuencs, actuals campions de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor y de la Copa Catalunya, van assolir tots els títols possibles amb la consecució el Campionat de Catalunya. A més, la parella formada per Xavier González Cruz i Daniel Zapata també van conquerir el títol per parelles.

A la categoria individual masculina, els dos integrants del CD Aigüestoses van tornar a trobar-se a la final d’un torneig que va acollir un quadrant de 64 esportistes. A la tercera ronda, Antonio Muñoz, campió nacional el 2013, va quedar eliminat per 4-2 davant Xavier González Cruz. Ja als quarts de final Gabriel Olivé i Raúl Invernón perdien per 0-4 davant Xavier González Cruz i Daniel Zapata. A les semifinals, Xavier González i Daniel Zapata van guanyar 4-2 davant en Bertan Borjas i José Sánchez respectivament. A la gran final Xavier González Cruz i Daniel Zapata va oferir un partit molt emocionant. Un inici molt igualat amb 1-1 i 2-2, en Daniel va agafar avantatge amb 4-2, però el seu rival va reaccionar i va empatar el partit que es va resoldre en el definitiu joc de desempat. Zapata va ser el primer a arribar a tancament i va clavar el dard a doble (4-5) per a proclamar-se per primera vegada Campió de Catalunya de Dards classificant-se per al Màsters Mundial 2016.

Redacció / Foto: FCD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix