Lluís Costa participarà en el 51è Rally RACC Catalunya–Costa Daurada

El pilot olesà prendrà part a la prova mundialista al volant d’un Suzuki Swift, copilotat per la castellvinenca Marta Domènech i amb l’assistència de MAVISA.

El mundial de ral·lis arriba aquesta setmana a terres catalanes, i ho farà amb la disputa del RallyRACC Catalunya–Costa Daurada que, en aquesta, la seva cinquanta-unena edició, compleix vint-i-cinc com a prova mundialista.

El pilot de l’Escuderia Motor Terrassa, Lluís Costa, estarà present per primer cop en la cerimònia de sortida a Salou. Per davant tindrà un tram especial, disputat als voltants de la Plaça d’Espanya de Barcelona, i tres llargues jornades de competició, la primera de les quals disputada sobre terra, com ve sent habitual en les darreres edicions de la prova catalana. En total seran poc més de 1280 Km, dels quals 331,24 cronometrats.

La castellvinenca Marta Domènech serà qui assisteixi a Costa com a copilot, i ho farà després d'haver-ho fet prèviament en diverses edicions del Ral·li 2000 viratges i el Ral·li de Valls, així com en una edició del Ral·li d'Igualada i en l'edició del 2012 de la Panda Raid, disputada al Marroc. La muntura escollida per a l’ocasió és el Suzuki Swift 1.6 de grup N, que comptarà amb l'equip MAVISA en les tasques d'assistència.

"Això és un somni fet realitat. Ha calgut sumar molts esforços per poder tirar endavant aquest projecte i ser-hi a la sortida. L'objectiu és clar: estar a l'arribada del diumenge. El format mixta del ral·li i la duresa que comporta el fet que aquest sigui mundialista és tot un repte per nosaltres, que afrontarem amb la més gran de les il·lusions", explica Costa

Redacció / Foto: MAVISA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix