Més de 400 atletes participen en la Trail Mitja del Castell-El Papiol

Andreu Simon Aymerich i Maite Urrutia van aconseguir proclamar-se campions de la segona edició.

Andreu Simon Aymerich, es va proclamar campió de la segona edició de la Trail Mitja del Castell que es va celebra ahir diumenge a El Papiol. En categoria femenina, la vencedora va ser Maite Urrutia.

La prova va aplegar més de 400 atletes que van fer un recorregut de 23,6 quilòmetres. Simon va acabar amb un temps d’1h46’42’’, seguit d’Àlex Martínez (KL Trail Runners, 1h46’58’’) i David González (Running Vigia, 1h48’43’’). D’altra banda, Urrutia va fer un registre de 2h’25’20’’. Gina Julià (CorreCATagafo, 2h27’02’’) i Carme Ballesteros (CIES Domingo Catalán, 2h28’53’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Foto: Trail Mitja del castell-El Papiol