Les seleccions catalanes de futbol sala escullen el Baix Llobregat

Imprimeix

Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida als entrenaments a Olesa de Montserrat, i posteriorment es faran a Cornellà de Llobregat i Esparreguera.

La selecció catalana sots 17 femenina és la primera categoria en engegar els entrenaments de la temporada 2015-2016, i ho farà el diumenge 18 d’octubre, al pavelló Salvador Boada, d’Olesa de Montserrat. Categoria que comença entrenant els diumenges i a partir del mes de gener, ho farà els dilluns.

L’endemà, seran les categories sots 16 i sots 19 masculines les primeres en entrenar al pavelló Riera de Cornellà de Llobregat. Dues setmanes després, la categoria sots 21 femenina començarà els seus entrenaments els dilluns, també al municipi baixllobregatí.

El mes de desembre serà el torn de la base, concretament les categories benjamí, aleví i infantil, les quals s’entrenaran en el pavelló El Castell, d’Esparreguera, el pròxim 13 i 20 de desembre, per iniciar la temporada.

Finalment, serà la categoria prebenjamí i infantil femenina, la darrera en iniciar els seus entrenaments, i ja ho farà de cara a l’any 2016.

Les sessions d’entrenaments de les seleccions catalanes estan distribuïdes en el calendari amb la finalitat d’arribar en un estat òptim per participar en els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de les seves respectives categories. És per aquest motiu que els seleccionadors catalans, els quals es detallen a continuació,  han creat una minuciosa programació d’entrenaments.

Redacció / Foto: FCF