La Trail Mitja del Castell del Papiol celebra la segona edició

Els participants hauran de recórrer una distància de 23,6 quilòmetres amb corriols, pista i asfalt.

El Papiol acollirà aquest diumenge 18 d’octubre en la segona edició de la Trail Mitja del Castell. L’objectiu dels organitzadors -Esport Base del Papiol i l’Associació Esportiva correCATagafo amb la col·laboració de l'Ajuntament- és augmentar la participació respecte de la de l’any passat, d’uns 400 corredors, i a arribar als 500. És una cursa de muntanya, amb una distància de 23,6 quilòmetres i amb un desnivell positiu aproximat de 1.100 metres. El recorregut tindrà corriols (70%), pista (21,5%) i asfalt (8,5%), amb sortida i arribada al Castell del Papiol. La cursa començarà a les 9 del matí i el temps màxim per completar-la és de 3 hores i 45 minuts. Championchip serà el sistema de cronometratge d’aquesta carrera, que s’inclourà a la 1ª Lliga Trail-Championchip.

Participants de nivell

Està confirmada la participació en aquesta segona edició de la Trail Mitja del Castell del Papiol 2015, de corredors i corredores d’alt nivell com: Emilio Fernández (guanyador absolut de la Mitja del Castell 2014), Pau Capell (campió de la Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència 2014), Raquel Velasco (guanyadora de la cursa de muntanya Eramprunyà de Gavà 2015), Dani Nafria (primer català i segon a l’estat Espanyol i a Europa que participa en carreres de muntanya amb una pròtesi de cama) o Nani López de Sagredo (primer triatleta amb un fetge trasplantat que ha finalitzat una carrera Ironman).

Solidaritat i medi ambient

D’altra banda, es destinarà 1€ de la inscripció de cada participant en un projecte solidari local. Si hi hagués beneficis, s’invertirien en la reforestació d’alguna zona de bosc del Papiol danyada a causa de les ventades de 2009. Això es faria amb l’ajuda dels nens i nenes de l’Escola Pau Vila.

D’altra banda, amb l’objectiu de no provocar un impacte mediambiental negatiu, la cursa limita el nombre de participants a 500. I tota la senyalització es farà amb materials ecològics, no agressius i de fàcil dissolució amb aigua. I també s’ha pensat en un concurs popular de les fotografies que es facin el dia de la carrera.

Redacció / Foto: Trail Mitja del Castell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix