L’Handbol Sant Joan Despí exhibeix tot el seu potencial esportiu

Imprimeix

El passat 4 d’octubre es va celebrar al Poliesportiu Salvador Gimeno la presentació dels 33 equips que formen l’entitat esportiva baixllobregatina.

Diumenge passat 4 d’octubre es va celebrar al Poliesportiu Salvador Gimeno la presentació d’equips de l’entitat esportiva baixllobregatina per a la temporada 2015-16. En total 33 equips i 442 jugadors i jugadores, 35 entrenadors/es i més de 80 delegats i delegades formen l’actual Handbol Sant Joan Despí.

L’acte oficial va començar amb una actuació del Club Esportiu BCN Cheer de Barcelona, que junta la gimnàstica amb el ritme i les coreografies de les cheerleaders. A continuació es va iniciar la desfilada en pista de tots els equips del club, uns per separats i altres agrupats. L’aparició d’equips a la pista es va culminar amb la presentació individualitzada dels primers equips de l’entitat. Primer, l’equip sènior masculí A, que milita a la Primera Nacional Masculina amb les seves noves incorporacions. El moment culminant de la presentació va ser la presentació de l’equip sènior femení A que la temporada passada es va proclamar campió de la Lliga Catalana i que va rebre la copa de campiones en aquest acte de presentació, de mans del Josep Puigrodon, vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol. L’acte va finalitzar sortint al carrer i enlairant els globus de la presentació que van omplir el cel de vermell, blanc i blau, els colors de l’ Handbol Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Handbol Sant Joan Despí