L’Handbol Sant Joan Despí exhibeix tot el seu potencial esportiu

El passat 4 d’octubre es va celebrar al Poliesportiu Salvador Gimeno la presentació dels 33 equips que formen l’entitat esportiva baixllobregatina.

Diumenge passat 4 d’octubre es va celebrar al Poliesportiu Salvador Gimeno la presentació d’equips de l’entitat esportiva baixllobregatina per a la temporada 2015-16. En total 33 equips i 442 jugadors i jugadores, 35 entrenadors/es i més de 80 delegats i delegades formen l’actual Handbol Sant Joan Despí.

L’acte oficial va començar amb una actuació del Club Esportiu BCN Cheer de Barcelona, que junta la gimnàstica amb el ritme i les coreografies de les cheerleaders. A continuació es va iniciar la desfilada en pista de tots els equips del club, uns per separats i altres agrupats. L’aparició d’equips a la pista es va culminar amb la presentació individualitzada dels primers equips de l’entitat. Primer, l’equip sènior masculí A, que milita a la Primera Nacional Masculina amb les seves noves incorporacions. El moment culminant de la presentació va ser la presentació de l’equip sènior femení A que la temporada passada es va proclamar campió de la Lliga Catalana i que va rebre la copa de campiones en aquest acte de presentació, de mans del Josep Puigrodon, vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol. L’acte va finalitzar sortint al carrer i enlairant els globus de la presentació que van omplir el cel de vermell, blanc i blau, els colors de l’ Handbol Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Handbol Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix