Quart títol mundial d’enduro per a Laia Sanz

Imprimeix

La pilot de KTM de Corbera de Llobregat acumulà ja un total de disset Campionats del Món, tretze en la modalitat de trial.

La de Corbera de Llobregat continua sumant èxits esportius a la seva dilatada carrera esportiva. Ahir va aconseguir al GP de França el quart Campionat del Món d’enduro en categoria femenina. Amb aquest nou títol, ja són disset els que acumula Laia Sanz, ja que cal sumar als quatre d’enduro els tretze assolits en la modalitat de trial.

Sanz només necessitava 17 punts entre les dues curses però en va tenir suficient amb la primera per aconseguir el repte. La baixllobregatina no va donar cap opció a les seves rivals i va marcar uns temps fora de l’abast d’aquestes. Al final, la pilot de KTM va acabar la prova amb 1’17’’ de renda sobre la britànica i màxima rival, Jane Daniels.

"És un títol especial perquè era el primer en KTM, una marca que m'ha donat l'oportunitat d'estar en el millor equip i tenir la millor moto, amb molt bon ambient i un gran treball per part de tot el món, així que estic molt agraïda per això. També vull agrair el suport a tots els patrocinadors, especialment a KH-7", va explicar.

El pròxim repte de Laia Sanz és el Ral·li del Marroc, una prova per a preparar l’edició d’aquest any del Dakar on es la vigent campiona femenina.

Redacció / Foto: LS