Sant Vicenç tanca la temporada de carretera per a cadets i júniors

Se celebrarà el XXVI Campionat Comarcal del Baix Llobregat-GP Diputació de Barcelona.

El pròxim diumenge 4 d’octubre es tanca la temporada de carretera per a cadets i juniors. Sant Vicenç dels Horts acollirà el vint-i-sisè Campionat Comarcal del Baix Llobregat-GP Diputació de Barcelona, on es decidiran els guanyadors individuals i per equips.

En la categoria cadets, en Pol Hernández (Autocars Sagalés) ha completat una primera part de temporada a on ha demostrat ser superior a la resta i malgrat haver quedat fora de la competició per una caiguda desafortunada, el seu avantatge en punts li permet acabar sent guanyador de Copa Catalana.

En el Campionat Comarcal del Baix Llobregat tot està per decidir entre dos corredors del Morenito Cicles, Edgar Curto, actual líder, i José González, que té opcions si guanya la cursa a Sant Vicenç dels Horts.

En la categoria júnior, en Pol Hervás (Tomás Domingo-Pramac) podrà recollir el mallot de guanyador de la Copa Catalana malgrat no poder participar en l’última cursa després de patir una caiguda de la qual s’està recuperant.

Respecte a les fèmines, Laura Mendez (Tot-Net) és clara guanyadora de la Copa Catalana júnior amb un total de deu victòries. Ha guanyat en totes les curses a on ha participat.

En la categoria cadet tot està per decidir en la Copa Catalana. La mala sort ha fet que Natàlia Fernandes, líder des de fa moltes curses, es vegi apartada de la lluita final per una caiguda a Vilanova. Ara la favorita és Mireia Trias, totes dues del Catema.Cat-Baix Ter. En el Campionat del Baix Llobregat, la virtual guanyadora és Natalia Fernandes després de guanyar 2 de les 4 curses disputades.

Per equips, el júnior Trans-Lujan Mollet ha demostrat ser el millor al llarg de la temporada. En cadets, la cursa baixllobregatina decidirà quin és el millor equip 2015, Autocars Sagalés o Morenito Cicles.

Redacció / Foto: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix