Tornen les competicions nacionals d’handbol al Baix Llobregat

Quatre seran els representants comarcals a la Primera Estatal Masculina, i dos a la Divisió d’Honor d’Argent Femenina, l’Esportiu Castelldefels i l’Handbol sant Joan Despí.

Aquest cap de setmana comença la Lliga a la Primera Estatal Masculina, on participaran l’Handbol Gavà, l’Handbol Esplugues, l’Handbol Sant Joan Despí i el CH Sant Esteve Sesrovires. També donarà inici la Divisió d’Honor d’Argent amb l’Esportiu Castelldefels com a representant comarcal.

Els enfrontaments a la Primera Nacional Masculina serà els següents: Handbol Gavà-Handbol Lleida Pardinyes, Handbol Esplugues-El Pilar Maristas, CH Sant Esteve Sesrovires-Sant Martí-Adrianenc i KH-7 BM Granollers-Handbol Sant Joan Despí. Els quatre equips tenen com a objectiu fer un bon paper a la Lliga i millorar els resultats de l’any passat.

Buscaran l’ascens

D’altra banda, l’Esportiu Castelldefels també començarà la temporada oficial aquest pròxim cap de setmana. Després de perdre la categoria l’any passat, les noies que dirigirà el tàndem Ramon Plans i Pedro Jiménez esperen fer un bon paper a la segona categoria nacional que els permeti tenir opcions a tornar a l’elit. Les novetats són Laia Andrade (OAR Gràcia Sabadell), Alexia Picas (BM La Roca, polivalent), Judith Molero (H. Gavà, central), Vanesa Zafra (H. Gavà, lateral) i Berta Rodríguez (Cardedeu, extrem). Segueixen Maria Cadens, Ona Muñoz, Anna Sancho, Silvia Lladó, Eva Torremorell, Paula Tercero, Yael Alfaro, Roser Espert, Carlota Teixidó i Ana Paula Morales. El primer rival de les baixllobregatines serà el Muchoticket GPS 900 Puchi d’Eivissa. L’enfrontament es jugarà en el Municipal de Can Vinader diumenge a les 12.30 hores. Cal destacar que abans es presentaran els diferents equips de l’entitat. A més, l’entitat tindrà un sènior femení B que jugarà a Primera Catalana.

D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí s’estrenarà a la categoria després d’assolir brillantment l’ascens la darrera temporada. La plantilla està formada per Laia Bermúdez, Sara Melero, Edurne Galindo, Beatriz Manzanares, Sandra Tomás, Rocio Comena, Anais Romero, Anna Biosca, Elisabeth López, Marina Ollé, Marta Galindo, Paula Plana, Sheyla Guillén, Tamara Martínez, Mónica Gómez i Sara Muro. Les santjoanenques s’estrenaran aquest dissabte a la pista del BM La Roca.

Redacció / Foto: CH sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix