La VI Collbatonina aplega més de quatre-cents atletes

Xavi Tomasa i Carme Ballesteros es van imposar en la prova dels 15,5 quilòmetres.

Ahir dissabte es va celebrar la Collbatonina, que enguany va arribar a la seva sisena edició. Al voltant dels 400 atletes van participar en una competició atlètica, organitzada per al CA Collbató, que va tenir tres recorreguts diferents.

A la distància dels 15,5 quilòmetres, la segona edició de l’anomenada Cursa Collbató-El Bruc, el guanyador en categoria masculina va ser Xavi Tomasa (At. Club Barcelona), amb un temps de 58’28’’. Robert Alert (1h01’21’’) i Ernest Sans (Runners Sant Adrià, 1h01’51’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, Carme Ballesteros (CIES Domingo Catalan), amb unr egistre d’1h14’48’’ va ser la primera dona a arribar. Marina González (Triatló L’Hospitalet, 1h17’28’’) va ser segona i María Clotilde Soriano (1h17’43’’), tercera.

Javier Peña (AREC Terrassa, 39’24’’) i Mireia Cano (CA Olesa, 53’28’’) van ser els guanyadors en la prova dels 10 quilòmetres. Mentrestant, Miguel Nocelo (Mindundis Team, 15’45’’) i Marta Llagostera (CA Igualada, 19’50’’) van arribar en primera posició en la distància dels 5.000 metres.

Redacció / Foto: Francesc Lladó