La Ruta de les X Ermites se solidaritza amb els afectats per l’explosió de Begues

La prova atlètica incorporarà com a novetat la ruta familiar I Ermita i permetrà a tots els seus participants fer el donatiu d’un euro per donar suport a les famílies i comerços afectats.

El pròxim 10 d’octubre se celebrarà la Ruta de les X Ermites-Memorial Xavier Teixidó Rodriguez. El passatge de l’Església de Begues serà l’escenari de la sortida i de l’arribada de la sisena edició.

Enguany, el municipi baixllobregatí es beneficiarà de la solidaritat dels seus participants amb la inclusió per part de l’organització en les seves inscripcions de la possibilitat de fer una donació per a les persones afectades per l’explosió del carrer Major. Aquesta proposta ve a sumar-se a les diferents activitats que ja s’han dut a terme i que es desenvoluparan pròximament des de la mateixa població per a donar suport als veïns i veïnes que han perdut una part important dels seus béns amb la deflagració.

Tres recorreguts

La competició es dividirà en tres rutes diferenciades. Per una banda destaca la popular ruta X Ermites, de 50 quilòmetres, a la que acompanya la ruta V Ermites de 25 quilòmetres. A aquestes dues s’ha sumat enguany com a novetat la ruta I Ermita, de 5 quilòmetres de longitud i amb un desnivell positiu de 80 metres, que està especialment dissenyada per a aquells que volen gaudir a un nivell familiar de la proposta esportiva.

Per a més informació i per a formalitzar les inscripcions es pot consultar el web 10ermites.com.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix