Última jornada de la Lliga Nacional de beisbol

Imprimeix
Amb la celebració aquest cap de setmana de l'última jornada de la Lliga Nacional de Divisió de Beisbol es posa el punt i final a la competició en la qual el FC Barcelona es va proclamar campió fa ja unes jornades. El Baix Llobregat està representat per dos equips: el CB Viladecans i el CBS Sant Boi. El primer tancarà la seva participació a casa davant els Astres de València, mentre que la novena santboiana ho farà en el camp dels Tenerife Marlins de Puerto Cruz de Santa Cruz de Tenerife.

]/>[/caption]

Copa de la Reina

D'altra banda, el CS Viladecans té un cita a partir d'avui amb la disputa en la ciutat madrilenya de Rivas-Vaciamadrid de la Copa de la seva Majestat La Reina 2011, de la qual és el vigent campió. Les del Baix Llobregat obriran la competició enfront del conjunt amfitrió i també s'enfrontarà davant el Eguzki OBB.

El Torneig Pedro García es queda a casa

El CBS Sant Boi es va proclamar campió de la vuitena edició del Torneig Pedro García de beisbol que es va celebrar en la localitat del Baix Llobregat i que ja és tot un referent en el beisbol de base nacional. EL CBS Sant Boi es va imposar en la final a la Selecció Navarresa per 12 a 8. La selecció Catalana sots’14 Black i la Selecció Catalana sots’14 Red van ser tercera i quarta respectivament.

[caption id="attachment_7863" align="aligncenter" width="344" caption="Foto: CBS Sant Boi"][/caption]