Sant Joan Despí va ser la capital del ciclisme català per un dia

Imprimeix

El trenta-setè Memorial Gabriel Bosch va aplegar al voltant d'un centenar de participants.

El passat 5 de setembre es va celebrar a Sant Joan Despí el XXVI Campionat Comarcal del Baix Llobregat-37è Memorial Gabriel Bosch, organitzat per al CC Sant Joan Despí. La competició es va dividir en dues proves.

La primera prova va enquadrar les categories cadet, infantil i júnior femenina. Els participants van haver de recórrer un total de 40 quilòmetres. En la categoria cadet, el guanyador va ser Julien Anthony (Velo Sprint Narbonnais) amb un temps d’1h4’’22’’. Iván Martell (Autocars Segalés) i Marc Brustenga (Autocars Segalés) van ser segon i tercer respectivament. A les femines, la primera classificada fou Natalya Fernandes (Catema. Cat-Baix Ter) amb un registre d’1h14’51’’. En infantils, el campió fou Guillem Camps (Olot CI, 1h8’52’’). Per equips es va imposar Autocars Segalés, mentre que en les Metes Volants el primer classificat fou Iván Martell (Autocars Segalés), amb 4 punts.

A més, es va celebrar la Copa Catalana en la categoria júnior en una distància de 60 quilòmetres. Corentin Navarro, del Tona Bikes, va ser el primer de la general amb un temps d’1h33’29’’, seguit de Daniel Cabello (Huesca La Magia, 1h35’13’’, es va proclamar campió a la categoria júnior de primer any) i Alejandro Sánchez (Bicis Esteve, 1h35’17’’). Per equips, Bicis Esteves va ser primer, mentre que Corentin Navarro es va imposar a les Metes Volants.

Redacció / Foto: CC Sant Joan Despí