Laia Sanz participarà a les 24 Hores de Barcelona d’automobilisme

Imprimeix

La de Corbera de Llobregat, que formarà tàndem amb Francesc Gutiérrez, pilotarà un Seat León.

La seu del RACC de Barcelona va acollir ahir la presentació de les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez d’automobilisme, emblemàtica prova de resistència que en la seva 17a edició tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de setembre al Circuit Barcelona-Catalunya amb 75 equips inscrits, la inscripció més elevada dels últims 13 anys. Entre els quals hi haurà, de nou, Laia Sanz que compartirà pilotatge amb Fran Gutiérrez.

La parella, amb un Seat León, tornarà a participar a la cursa sense cap més company. Per Laia Sanz, “no és fàcil millorar el que vam fer l’any passat, però ho intentarem. L’objectiu ha de ser superar el resultat que vam aconseguir”, una 12a posició a la general i victòria a la categoria A3T. D’altra banda, el Francesc Gutiérrez, que ha participat en totes les edicions de la prova, ha assegurat que “les 24 Hores és la meva cursa, la més important. Hi ha una qualitat i quantitat de vehicles d’equips i de pilots excepcional. Només el fet de poder estar aquí i participar és molt important. Estan consolidadíssimes i formen part del grup de curses de 24 Hores a nivell mundial.”

Les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez començaran el pròxim divendres amb els entrenaments lliures, qualificatius i nocturns. L’emblemàtica cursa de resistència es disputarà sobre el traçat FIA de 4.655m i arrencarà amb sortida llançada a les 12h del dissabte. En les hores prèvies a la cursa, de 10.30 a 11h, se celebrarà una visita al pit-lane per a tots els espectadors. L’entrada és gratuïta per aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit durant tot el cap de setmana, així com l’accés al pàdoc.

Redacció / Foto: Arxiu