Llum verda a les obres d’arranjament del Poliesportiu Municipal

El nou equip de govern de Sant Climent de Llobregat ha decidit prioritzar la millora dels equipaments esportius.

L'Ajuntament de Sant Climent iniciarà aquest setembre unes obres de millora del Poliesportiu Municipal. Els treballs consistiran en l'arranjament de les goteres que pateix actualment el sostre i que es fan visibles els dies de pluja. Aquesta actuació va ser un dels acords al que es va arribar el passat mes de juny en el marc del pacte que van signar els dos grups municipals que formen l'actual equip de govern, Convergència i Unió i Gent per Sant Climent. Des de l'Ajuntament es treballa per millorar els equipaments esportius i potenciar la pràctica d'activitat física que, segons l'alcalde, Isidre Sierra, "aporta una sèrie de valors que ajuden en el creixement personal dels infants."

Uns 45.000 euros

Les obres, que tindran un cost aproximat de 45.000 €, ja estaven planificades en el pla d'actuació elaborat per la Diputació de Barcelona, que finança una part important de l'arranjament. Precisament avui està previst que el plenari de l'Ajuntament aprovi una modificació de crèdit que permetrà desenvolupar el projecte.

La durada prevista de les obres és de 45 dies. Abans de l'estiu el regidor d'esports, Jesús Insausti, es va reunir amb les entitats esportives del municipi amb la intenció de consensuar el seu inici amb els col·lectius afectats. En la trobada es va decidir establir la data d'inici a partir del dia 15 de setembre amb la voluntat de no perjudicar la temporada de la piscina d'estiu.

A més, l'Ajuntament ha aconseguit finançament extern per a dur a terme altres treballs de millora en el Poliesportiu Municipal. La Generalitat de Catalunya ha aprovat una subvenció per valor de 30.018 € que permetrà millorar el sostre dels actuals vestidors i la instal·lació elèctrica. Aquestes dues actuacions es podrien realitzar abans de finalitzar l'any.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix