Núria Marquès brilla en el Nacional de natació infantil adaptada

La jove nedadora castellvinenca, Núria Marquès, va aconseguir aquest cap de setmana passat quatre medalles d’or al Campionat d’Espanya de Natació Infantil i Adaptada per seleccions autonòmiques. Marquès ha pujat al graó més alt del podi de natació adaptada en les proves de 50 i 100 metres lliures i en les de 50 esquena i 50 papallona, a més de millorar totes les seves marques durant la competició disputada a Cartagena (Múrcia). La selecció catalana va quedar campiona. La nedadora castellvinenca del Club Natació Martorell suma aquests quatre ors als tres obtinguts el mes de març al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada, i supera àmpliament les dues medalles d’or i la medalla de plata que va aconseguir en la seva participació al Campionat d’Espanya de Natació Infantil i Adaptada per seleccions autonòmiques disputat l’any passat a Madrid.