El Levante Las Planas perd a les semifinals de la Copa Catalunya

Les baixllobregatines no va poder superar a l’RCD Espanyol que es va imposar per 2 a 0.

El conjunt santjoanenc no va poder classificar-se per a la final de l’onzena edició de la Copa Catalunya Femenina després de perdre davant de l’¡RCD Espanyol per 2 a 0. L’altre finalista és l’FC Barcelona, que va derrotar al Sant Pere Pescador per un clar 8 a 0.

La igualtat va marcar la primera part del partit, amb poques ocasions per ambdós equips, ja que la pilota majoritàriament ha rodat al mig del camp. No ha estat fins a la segona part quan s’ha obert el marcador. La jugadora del Levante las Planas, Mar, ha marcat en pròpia porta intentant refusar una centrada de la capitana blanc-i-blava. Al minut 59, l’Espanyol ha sentenciat el partit amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha enviat al fons de la xarxa.

La final es jugarà en el mateix escenari, el Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar, a partir de les dotze del migdia.

Fitxa:

RCD Espanyol: Norma Méndez, Elba Vergés, Anna Mollet, Inés Juan, Estibaliz Torralbo, Andrea Pereira, Zaira Flores, Anair Lomba, Letti Sevilla, Paloma Fernández i Gemma Pla. També han jugat: Irina Torrent, Carla Cotado, Ana Rodríguez, Glòria Pelegrí, Aroa León, Aina Torres i Laura Benito.

FC Levante las Planas: Ripoll, Rocio Serrano, Mar, Muri, Cubi, Leti, Carol, Ester, Sara Navarro, Maria González i Sara Serna. També han jugat: Mireia, Gemma, Anna Martí, Nadine i Marina.

Gols:  1–0 (48’): Mar (p.p.); 2–0 (59’): Paloma Fernández.

Àrbitra: Ester Parramon. Va amonestar a Leti i Muri.

 

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix