Ja tenim els calendaris nacionals de l’handbol masculí i femení

Imprimeix

A Primera Nacional jugaran el Sant Esteve, Gavà, Sant Joan Despí i esplugues, mentre que a la Divisió d’Honor d’Argent, el Castelldefels i el Sant Joan Despí.

La Real Federación Espñola de Balonmano va donar a conèixer el calendari corresponent a la temporada 2015-16 de la Primera Nacional masculina on participaran enguany fins a quatre equips del Baix Llobregat: CH Sant Esteve Sesrovires, H. Gavà, H. Esplugues i H. Sant Joan Despí. Mentrestant, a la Divisió d’Honor d’Argent prendran part l’Esportiu Castelldefels i l’Handbol Sant Joan Despí.

La competició començarà el 26/27 de setembre amb els següents enfrontaments: Handbol Gavà-Handbol Lleida Pardinyes, Handbol Esplugues-El Pilar Maristas, BM Granollers-Handbol Sant Joan Despí i Handbol Sant Esteve Sesrovires-Sant Marti-Adrianenc. La resta de rivals seran el Joventut Handbol Mataró, Handbol Sant Cugat, La Salle Montcada, OAR Gràcia Sabadell, Handbol Sant Quirze, La Salle Bonanova, Handbol Palautordera i UE Sarrià.

D’altra banda, l’Esportiu Castelldefels, que l’any passat va perdre la categoria, militarà a la Divisió d’Honor d’Argent femenina. Ho farà amb el també amb l’Handbol Sant Joan Despí, que s’estrena a la categoria. Les marineres iniciaran la competició a Can Vinader davant del Muchoticket GPS 900 Puchi balear, mentre que les santjoanenques ho farà a la pista de La Roca. La resta de rivals són el BM Castelló, BM Morvedre, BM Femení Elda Prestigio, A. Lleidatana, BM Granollers, OAR Gràcia Sabadell, Handbol Mislata i Handbol Amposta. La Lliga començarà el 26/27 de setembre.

Redacció / Foto: Esportiu Castelldefels